Wabiwabi Waves 2018-01-05T14:02:28+00:00

Wabiwabi Waves

Butikscentret Waves i Greve har masser at byde på og nu også en sushi-restaurant i særklasse. Besøg vores hyggelige restaurant på 1. sal i Waves ved biografen. Vi har plads til 50 siddende gæster i vores smukke, lokaler med en fantastisk stemning i det summende center i Greve.

På Wabiwabi Waves kan du nyde en frokost før filmen i biografen lige ved siden af eller slappe af med lidt lækre japanske sushi specialiteter efter shoppeturen. Du vil blive mødt af et oplagt personale, der har fokus på at yde en personlig og professionel betjening. Kom og besøg os i butikscentret Waves og oplev den bedste sushi i Greve.

BOOK BORD
SE MENUKORT

Wabiwabi Waves tilbyder naturligvis alt, hvad hjertet kan begære af smuk og smagfuld sushi i Greve. Der er både klassikere på menuen samt vores egen signatur sushi med et wabiwabi twist.

Alle er velkommen i vores restauranter –  sig derfor endelig til, hvis du skal gæste restauranten som kørestolsbruger, eller hvis du har de mindste i familien med – så tager vi højde for dette i borddækning og placering i restauranten.

Velkommen hertil.

Team Wabiwabi Waves