Wabiwabi Roskilde2018-08-22T08:02:36+00:00

Wabiwabi Roskilde

På gågaden i Roskilde finder du et stort udvalg af spændende butikker, og her finder du også vores hyggelige og smukt indrettede restaurant wabiwabi Roskilde. Vores restaurant synes ikke stor, men alligevel kan vi byde 40 siddende gæster velkommen af gangen.

Med et livligt kig ud til gågaden og det travle køkken forrest, og hyggelige og smukke rammer bagerst i restauranten – samt det sødeste hold af engagerede wabiwabi medarbejdere, er du sikker på en god oplevelse og ikke mindst muligheden for at smage på den lækreste sushi i Roskilde.

BOOK BORD
SE MENUKORT

Vi har altid fokus på at anvende de bedste råvarer og at skabe sushi i Roskilde, der smager af sushi fra Japan og som ikke bare er fantastisk men er af æstetisk høj kvalitet – samtidig tør vi at sætte vores eget wabiwabi twist på, så du kan få en unik smagsoplevelse.

Alle er velkommen i vores restauranter –  sig derfor endelig til, hvis du skal gæste restauranten som kørestolsbruger, eller hvis du har de mindste i familien med – så tager vi højde for dette i borddækning og placering i restauranten.

Velkommen hertil.

Team Wabiwabi Roskilde