Wabiwabi Waves 2018-06-14T13:30:31+00:00

Wabiwabi Waves
– lækker sushi lige ved hånden

Hav en hyggelig dag med det hele i Waves. Butikscentret Waves i Greve byder på alt fra butikker til biograf – og nu også en sushirestaurant i særklasse. Om det er for at hvile benene og slappe af, inden dagen fortsætter, for at stille den lille sult, eller som afslutningen på en dejlig dag med shopping, film og hygge, så kan du forkæle dine smagsløgs med den lækreste sushi. Besøg vores hyggelige restaurant, som er praktisk og belejligt beliggende på 1. sal i Waves ved biografen. Vi har plads til 50 siddende gæster i vores smukke lokaler med en fantastisk stemning i det summende center.

Vi hos Wabiwabi Waves gør alt for, at vi kan tilbyde den lækreste og friskeste sushi. Så om du bare skal have noget lækkert til en frokost, før eller efter en tur i biografen eller slappe af med lidt lækre japanske sushispecialiteter efter shoppeturen, så er du altid velkommen hos os. Du vil blive mødt af et oplagt personale, der har fokus på at yde en personlig og professionel betjening, så din oplevelse hos os bliver i særklasse. Vi står klar til at byde dig velkommen, så kom og besøg os i butikscentret Waves og smag lækkre specialiteter.

BOOK BORD
SE MENUKORT

Når der skal nydes sushi, skal der ikke mangle noget. Derfor kan du naturligvis regne med, at Wabiwabi Waves tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af lækker og smagfuld sushi, som ikke bare ikke køler for smagsløgene, men også for øjnene. Det er bl.a. dét, der gør, at vi med god samvittighed kan sige, at du hos wabiwabi får den bedste sushi. Vi har både klassikere på menuen, men også vores egen signatursushi, som serveres med et wabiwabi-twist – præcis ligesom vores personlige betjening gør. Du kan være helt sikker på, at du går mæt herfra med fornyet styrke til shopping og hygge.

Vi ved, at mad er noget, der binder os mennesker sammen, og at vi derfor elsker at nyde god mad i selskab med mennesker, vi holder af. Vi gør derfor en dyd ud af at gøre samtlige af vores restauranter til et sted, man gerne vil besøge igen og igen, når man skal spise alene eller sammen med venner og familie. Alle er velkomne i vores restauranter –  sig derfor endelig til, hvis du skal gæste restauranten som kørestolsbruger, eller hvis du har de mindste i familien med, så tager vi højde for dette i borddækning og placering i restauranten. Vi sørger for den bedste sushi, når du besøger os i Shoppingcentret Waves i Greve.

Velkommen til.

Team Wabiwabi Waves