Firmaordning/Firmaordning Roskilde/ Firmaordning Bryggen2018-05-22T09:58:33+00:00

Firmaordning

Er der en forestående begivenhed i firmaet, der skal markeres? Eller ønsker du blot som chef at forkæle dine hårdtarbejdende medarbejdere med et lækkert alternativ til den normale frokostanretning i kantinen? Så benyt dig af vores firmaordning, og få leveret smagfuld og farverig sushi ud til din virksomhed. Vi leverer kun sushi af den højeste kvalitet, så derfor er vores sushi altid frisklavet og fremstillet af de bedste råvarer.

Med denne firmaordning bliver frokosten på kontoret til en sanseoplevelse, som dine medarbejdere sent vil glemme.  Vi sætter nemlig en ære i at skabe sushi, der appellerer til folks æstetiske sans, da vi er af den overbevisning, at dette er med til at fuldende den gode smagsoplevelse. Derfor er vores delikate anretninger altid nøje udtænkte, så de behager øjnene såvel som smagsløgene. For yderligere at skærpe dine medarbejderes interesse og indtryk, er der også mulighed for at få en af vores dygtige sushikokke ud til din virksomhed, hvor vedkommende kan stå i frokostrummet og tilberede maden.

KONTAKT WABIWABI

Ordningen kan således udgøre et særligt indslag i en ellers triviel og rutinepræget arbejdsdag, og det er derfor et godt initiativ af dig som arbejdsgiver, hvis du ønsker at værne om dine gode medarbejdere. Et tiltag som dette, kan nemlig have en positiv effekt på dine ansattes velvære og motivation, og dermed øge den generelle trivsel på arbejdspladsen. Gode medarbejdere er ethvert firmas vigtigste ressource, og det er derfor vigtigt, at man passer godt på dem.

Wabiwabi tilbyder forskellige former for firmaordninger i Roskilde og på Bryggen, og vi kan med sikkerhed sammensætte en speciel pakke til dig, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Dette er gældende uanset, om du ønsker at få leveret lækkert og farverigt sushi i forbindelse med et formelt møde, en festlig reception, eller blot på en almindelig arbejdsdag. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om dine mange muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

KONTAKT WABIWABI