Frokost2018-05-22T10:01:26+00:00

Frokost Sushi

Har du lyst til en sund frokost bestående af lækkert og farverigt sushi, så kan du med fordel benytte dig af Wabiwabis frokosttilbud i Roskilde og på Amager. Du kan få frokost sushi alle dage fra kl. 11.00 til 15.00 til priser fra kun 100,-

Vi sænker prisen til frokost, så alle har råd til at nyde vores japanske specialiteter. Vores frokost sushi er selvfølgelig af den samme gode kvalitet som altid, og du får dermed den samme kulinariske oplevelse blot til en mere fordelagtig pris, hvis du benytter dig af vores frokosttilbud. Dette er derfor til alle de mennesker, der elsker den japanske spise, men som ikke altid er fan af prisen.

Hos Wabiwabi er der kræset for detaljen, så du som besøgende får en eksklusiv madoplevelse, som du sent vil glemme. Vores mission er at kreere sushi, der er lækkert, friskt og farverigt, og som derfor taler til flere af sanserne. Øjnene såvel som smagsløgene tilfredsstilles under et besøg hos os, da vores smagfulde mad anrettes på en æstetisk og visuelt indbydende måde. Ved at stimulere flere af sanserne på én gang, opnås den ultimative smagsoplevelse, og vi er derfor af den overbevisning, at det ikke kun er smagen, der er afgørende for et godt måltid. På baggrund af dette, har vi udviklet en unik Wabistyle, der er karakteristisk for samtlige af vores anretninger, og som inddrager elementer fra både det moderne nordiske køkken samt det traditionelle japanske køkken.

For at bidrage til den gode sanseoplevelse har vi indrettet vores Wabiwabi restauranter i en enkelt japansk minimalistisk stil, hvilket er med til at sætte de helt rigtige rammer for dit besøg. Desuden er vores tjenere yderst kompetente og besidder en stor viden om de forskellige råvarer og indholdet af menuen – en viden, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du skulle have nogle spørgsmål til retterne.

Så hvis du ønsker en fuldendt restaurantoplevelse, men til en særlig favorabel pris, så kom ned og prøv Wabiwabis frokost sushi.

BESTIL TAKEAWAY FROKOST