Leder du efter sushi i Greve? 2018-04-18T15:22:16+00:00

Vi har den bedste sushi i Greve

Engang var sushi kun noget, du kunne få fingrene i, hvis du boede i de store hippe metropoler. Sushi satte et velsmagende lighedstegn mellem storbyens omskiftelighed og hang til at afprøve nye eksotiske trends og tendenser. Fra at være et nicheprodukt ganske få steder i Danmark er sushi nu blevet et udbredt fænomen i både storbyen og provinsen – og i nogle tilfælde shoppingcentre.

Med to nøgleord og to ufravigelige principper har Wabiwabi fået sushi til Greve. Nøgleordene og de ufravigelige principper er himmelråbende lækker sushi og en skøn atmosfære. De to nøgleord kombineres og bliver til de velbesøgte spisesteder, de i dag råder over. Bl.a. råder Wabiwabi over en restaurant, som sikrer, at du har mulighed for at få den lækreste sushi i Greve. I restauranten hersker en særlig stemning, der kombinerer det japanske med det skandinaviske, og resultatet bliver en rummelig restaurant med plads til hele 50 siddende gæster.

BOOK BORD
SE MENUKORT

Når du er på jagt efter god sushi, kan du få den friskeste og mest autentiske sushi hos os. Vi serverer klassikerne, men vi har også vores egen signatursushi, så du er sikker på at få en ekstraordinær sushioplevelse med hjem fra os. Vi arbejder hårdt for hver eneste dag at skabe de bedste rammer for dig og de personer, du ønsker at dele din sushioplevelse med. Derfor stræber vi også efter at være et sted, hvor både familier, venner og kolleger kan tage hen for at nyde mad sammen, hvis man får lyst til sushi i Greve. Vi har flere forskellige koncepter og menuer, som du kan gøre brug af, og hvis du er på farten, kan du også kigge forbi og hente take away. Vi sørger for, at du får det med, som du skal bruge, så du mærker Wabiwabi-ånden, selvom du er ude af huset.

Lad dig forføre af vores eksotiske og farverige serveringer med lækker sushi, der altid er frisklavet og derfor altid omfavner og fremhæver de nuancerede smagsoplevelser, som ægte sushi bør efterlade hos enhver. Om det er frokosten eller en romantisk middag, du mener, vil blive fuldendt med lækker sushi, så står vi klar med en dejlig og rummelig atmosfære, hvor I kan nyde den bedste sushi Greve har at byde på.

Vi ser frem til at tage imod jer.